Torsdagen ble avsluttet på kurset med mye nytt og ting man kan bringe med seg hjem til Norge. Kvelden ble tilbrakt i Roding og på resturant med Wolfgang igjen.
Siden dette ble en kveld i "matens" og overspisingens tegn begynner vi med forretter: her en suppe snedig servert på en måte jeg ikke har sett før.
Så en mozeralla & tomat rett - smakte fortreffende.
Flambert ost på salat-seng, den var som en hovedrett - drittgod !
Tenkte jeg bare skulle spise en wap denne kvelden - da fikk jeg dette herremåtidet. Og jeg klarte faktisk ikke spise opp mer enn halvparten- men det smakte veldig godt.
Anette spiste heller ikke opp alt ------
Men det klarte Wolfgang. Men det ble en tidlig kveld og vi slappet av på rommet .
Fredagen ble det pakking, frokost og avreise til Munchen. Gikk ikke fullt så fort som på søndag, men vi kom frem i veldig god tid før flyet gikk. Landet på Gardermoen rett over kl 16.00 - pakket om i en ny bag og dro -... det kan man lese om i neste blog ....
No comments:
Post a Comment