Sunday, December 5, 2010

Bedre sent enn hva ......

Uka har bare blitt veldig fort borte så bilder fra Dogs4All Dag 2 kommer nå. Starter med et bilde av Maja og Torill som hadde "freestyle" oppvisning i ringen.
Søndag ble en langt stressende dag enn lørdag. Kun Genda ble stilt borte i dachshundringen. Det ble 2 konk med CK og vi var fornøyde med det. Det blir vel kanskje ikke flere utstillinger på henne før hun forhåpentligvis får sine valper neste år. Og siden hun tilbrakte helgen i Gjerdrum ble det mange muligheter til å "øve" seg på corgivalpene. Fikk litt mer lov nå enn sist gang....
Gikk rett fra dachsringen til julebord i Corgiklubben. Og vi fikk bl.a servert denne flotte kaken, som ikke bare var fin og flott å se på - men smakte fortreffelig også !
Mulig et mindre bord enn dagen før men man koset seg like mye her som da.
Mens raseparaden pågikk satt jeg alene på standen. Og fikk hyggelig besøk av dachser, så en stund var det kun dachser på bernerstanden.
Ellers får vi slå oss selv på brystet og være stolt over vel-utført-jobb på bernerstanden i år også. Mye gikk av seg selv på rutine av enkelte, andre ting ble bedre som feks flatskjermen som viste berner-bilder hele tiden. Men man kan jo alltid forbedre seg så planene for neste år er klare de !
Shopping ble det for de fleste mye av og Elin O fikk overrakt dette skjerfet til Alfred - et klart hint eller ???
Jeg fikk satt meg ned og fulgt med på gruppefinalene denne dagen. Og er imponert over hvor stilig og gjennomført det var. Tema i år var kulde og snø og med det været som var den helgen - traff NKK midt i !
13-spanns hundekjøretøy er ikke hverdagskost i en finalering - imponerende var det.
Og Isdronning og Is kongen selvfølgelig. De var fulgt av - gjett hva:Pingviner ! Morsomt
premiebordet selvsagt holdt i samme tema - flott og fint.
Grupper og andre finaleting gikk fint igjennom - BIS ble en schæferhund som også ble en av 2 Bamse-vinner i år.
Og så var det slutt - men et bilde av flotte Marit Sunde som dømte BIS har jeg plass til !

No comments: