Wednesday, February 26, 2014

Spennende tider

Da er Gremlin paret med denne flotte karen, Siggens Quartz . Hadde 2 flotte parringer - vi rakk ikke en gang lenger inn en i gangen før de hang. Så nå krysser vi fingre for påskevalper og at vi får noen fine krabater. 
Nå venter vi løpetid på Shakira så er vi heldige blir det 2 kull med corgi valper denne våren. 
Snakk om valper, kom meg endelig til Jessheim og fikk sett på barnebarna våre. Maja sine fine valper. Nete var med men måtte nøye seg med og titte lengselsfullt inn vinduet på småttingene. Maja ville av en eller annen grunn ikke slipppe inn Nete men det kan fort forandre seg med tiden - bare vær tålmodig du Netemor ....
En kurv full av små kosebamser ..
Været i 2014 har aldeles ikke vært noe og skryte av så langt. Det er veldig langt mellom finværet dagene her i Gjerdrum i alle fall. Bakken opp til Grønlund har vært så varierende i takt med været at man i løpet av en uke har kjørt opp og ned den på all slags føre, snødekket - slaps - isete og glatt, sporete, strødd og bart !!!! 
Men 17 februar skinte solen og det ble rett ut med hundene etter jobb. Og slik så det ut på Buvann.
Nete koser seg i snøen og rekker tunge til meg eller værgudene. ???
Gremlin lurer litt på denne karen som sto der ....
Rullings i snøen må til, stakkars Tiana var på feil sted til feil tid 
Fellesbilde i sol 
Bare nydelig !
Lørdag 22.02 kom Lusi hit da hun skulle være med til NKK Bø dagen etter. Fellesbilde etter tur ved Kniplia ble tatt i bilen.
Lusi sammen med mormor Nete.
Og på søndag sammen med bror Junior. Begge fikk VG på utstilling, Junior pga utvikling og Lusi rett og slett fordi dommer syns hun var for liten. Men jeg er fornøyd for Lusi var lett og handle i ringen, og sto med lang line da dommer gikk over henne. Hun liker ikke haller så det får vi trene mer på. 
Reiste opp til Bø sammen med Mary, AK og MA og 3 hunder. 
Stile Mojito i JK og han vant med CK og ble tilslutt (5) BHK med res cert  - moro !
Men mest moro ble det med Carmen .....
Carmen ble 2 BTK med Cert og dermed Norsk Champion !!! Endelig får man si, hun har vært nr 2 flere ganger på NKK utstillinger. Det var så herlig og moro og få muligheten til og handle henne frem til championatet. Gratulerer masse til Anita som nå ser frem til og ha valper på henne. 
Valp ja, mens vi venter på Kiara så har Icey vært her i dag . Vi har vært på tur i skogen og her er dagens fellesbilde. 
Skogen var i dag hvitt igjen etter noen dager med mildvær og regn ..... Dette været ....
Icey ser etter Tiana som er på farten etter go'lukter i snøen. 









No comments: