Sunday, March 9, 2014

Mars og vår ?


Vi skriver mars og den 3 kom valpen til Kiara. Ja det var bare en, en herlig og fin tispevalp som ikke veide mer enn litt under 400 gr. Men i morgen er hun 1 uke og veier idag lillen 720 gr. Fødselen kom aldri igang så på dag 65 etter siste parringer ble hun hentet ut "feil" vei. Og kom skrikende til verden , hang seg fast i puppen på 1 forsøk og der henger hun ofte ....
Kiara var jo ikke helt på G med morskapet, men det har gått utrolig fint. Og allerede etter 1/2 døgn var hun MOR. 
Pga operasjonen min, er Kiara og valpen borte hos Forverten, noe som er bra. Men man må jo bort dit og kose med henne med jevne mellomrom.

Jeg var nemlig på Aleris torsdag 6 og fikk meislet, shavet, freset og skrapet av ymse ting inne i høyre skulder. Håpet er at smerter, hevelser og andre ting nå blir bedre.
Var kun dagpasient så det var hjem samme dag. Går egentlig greit, litt vanskelig med noen gjøremål. Bloggen nå skrives på I-Pad'n for da brukes venstre pekefinger !!!
Men i går skinte endelig sola og jeg måtte bare gå en liten runde med Tiana og Nete. Det var godt og komme seg ut i frisk luft. Og med alt mild vær og regn den siste tiden, jammen hadde snøen smeltet godt.
Mye vann i bekken gitt. 
Vel det var litt om noe, vi har spennende tider foran oss - løpetid og kommende paringer. Mens maten til Posh vokser ......





No comments: