Thursday, March 27, 2014

Våren er her

Veldig treig med denne bloggen. Men det er ikke alt man husker på. Dagene " slenger og går" og i morges var jeg på den første timen hos fysioterapeut. Skulderen skal trenes og det trengs. Har en del smerter men prøver unngå spise for mye medisin, men noen dager bare må jeg. 
Bena er det altså ingen ting i veien med og det blir stadig turer. 
Lørdag 15 mars møttes flere av oss og gikk fra Haresporet og opp i skogen. Sola skinte og det gikk enda fint og gå på gml skiløyper. Hundene storkoste seg og tilogmed Nete tok av litt. Hun har hatt litt forkjærlighet for Amina, og ingen andre BS'er kan jazze opp Nete til lek som henne. 
Vi gikk opp til "elintoppen" og fant oss en plass i solen. Anne-Kate og Janne spiste lunsj med 8 bernerjenter rundt seg. 
 
Fellesbilde med alle involverte 11 hundene som nøt turen. 
Og som flere ganger tidligere, var vi også på denne turen så heldig og ha med 5 flotte veterantisper: Ronja på snart 10 år, Karmen 9 år, Nete på snart 9 år, Dina godt over 10 år og Tilla på 9 år. 
Tilla er jo bestemor til denne herlige jenta, valpen til Kiara og Hector. Mandag ble hun 3 uker og jeg gikk bort til Karen en tur i går. Må bort og kose med henne, hun begynner bare og bli SÅ herlig. Det går veldig mot at hun skal bo hos meg, bli oppdratt av bl.a Nete. Navnet er klart ....
 
Så gikk "lyset" for den lille, det slitsomt og labbe rundt nokså sidrompet ...
Posh sine 2 tungvektere ble 1 uke på mandag og på onsdag veide begge over 1,5 kg. Planen er og la Kiaravalpen flytte inn til disse i påsken. Størrelsesmessig blir det nok ikke store forskjellen om de fortsetter og legge på seg. 
Vi oppdaget noe søtt på tispe 2 - hun har en liten flekk på brystet formet som et hjerte C",)
Mary er rett som det er her og koser seg med valpene. 
Og se så flotte roser hun hadde med her om dagen !
Sove og spise og sove er det som gjelder her. Men nå har begge fått øyne så det skjer da litt med de.
Det skjer ting med maven til Gremlin også. Den vokser og er allerede blitt så stor at hun sliter litt på tur nå. Men på søndag var hun enda med , enn om i et rolig tempo. 
11 hunder av 4 forskjellige raser møtes på p-plassen ved A-brua. Her ble også fellesbilde tatt.
Tansi er blitt 8 mndr og var med denne gangen. Hun er jo bare så flott, herlig type og meget omgjngelig.
Benyttet selvfølgelig anledningen til og ta mange bilder av henne. 
Mojito er blitt 11 mndr og nærmerer seg røntgen - skrekk og gru. I morgen er han på vei til Tyskland på sin første utenlands utstilling - spennende ! Mens Icey og Rox skal på sine første valpeshow denne helgen. 














No comments: