Friday, March 14, 2014

Så kom sola


Endelig kom sol og dermed også varmegrader. Denne uka har det blitt mange fine turer i skogen . Mens det noen steder er bart har vi her i Gjerdrum enda en del snø. Men det er opptråkket flere stier og man får noen fine opplevelser. 
Gikk opp til "elintoppen" på onsdag. Shakira og Nete koser seg i godt over 10 varme grader 
Denne kjekke karen har vært hele uka. Max heter han og har stått på for og lage en ny generasjon corgi'er. Og det fikset han fint.
Så i uke 20 kommer 4 generasjon med corgi - håper vi etter Shakira og Max.
Fellesbilde må til i solen.
Fellesbilde ble det også i går da vi var ute i 2,5 time sammen med Janne, Mary, Lene og 11 hunder. Overvekt av de stutt korte gitt , 6 corgi'er og 1 dachs, samt 4 BS'er. Hadde en super fin og hyggelig tur med innlagt kaffepause. Janne hadde med eplekaker til oss 2 - bente da Karmen fylte 9 år. 
Maksimal sol nytelse C ",)
Disse 3 har blitt gode venner og jeg tror Max har hatt et flott opphold her hos oss. Vi krysser fingre for at det blir valper.
Et bilde som viser hvor fint det i skogen. 
Det var ikke bare Karmen som ble 9 år i går. Nr 2 og 3 fra venstre er Malin og Lykke hadde også 9 årsdag - Grattis til våre flotte jubilanter !
Og mens vi er inne på det, i dag er Icey 5 mndr. Dagen feires i Trysil - Hehehehe 
Igår ble lille prinsessen til Kiara 10 dager. Og jammen var det ikke et øye som tittet på oss. Nå veier hun  over 1 kg og er bare så herlig 
Mett og fornøyd liten rullepølse. 
Det er fredag, Shakira og Max er hentet. Så var det tid for litt husarbeid og mye ble utført av hushjelp-vikaren Nikolai. Idag ble det opplæring i gulv vask - kanskje på tide med tanke på at han er 18 år ......













No comments: