Tuesday, October 11, 2016

Sånn går no dagan

Høsten er over oss, har skrapet is av bilrutene flere morgener. Men så kommer det fine høstvær mens man er på jobb, da må man bare dra på tur med hundene med en gang. Som i går, stappet hunder i bilen og kjørte opp til Buvann. Kan jo ikke klage på denne utsikten. Sauene er samlet inn for høsten og vi kan igjen ta i bruk yndlingsstedet mitt i Gjerdrum ( nåja på samme linje som Gjermenningen )
Mynte koser seg i høstfarget myr - hun elsker søle og vann. Og myr hører til i den kategorien.
Klarte "miste" Gremlin på turen, plutselig var hun ikke å se noen steder. Ropte og ropte, men ingen Gremlin og ingen lyd. Hun var jo rett bak med der vi tråkket i lyngen på vår vandring rundt Buvann.
Gikk tilbake og plutselig, der i en kløft satt hun og kom seg ikke opp. Mynte lurte også på hva hun drev på nedi der. Vel, fikk fisket henne opp igjen og turen kunne fortsette.
Da eier Pål er på cowboy-tur til USA er Rox hos oss på en 1 mnd ferie. Og han storkoser seg med turene vår som han pleier og gjøre. Matlysten har også tatt seg opp - nå spiser han når maten blir servert.
Et heller rotete fellesbilde...
Da ble det eller et storartet flott bilde av fellesturen vi hadde lørdag oktober. 7 bernere og 3 corgier møtte opp og vi gikk opp til Årstadvangen. Og her har vi et flott opppstilt bilder med flinke og rolige hunder.
Men rett etter mine bilder var tatt, skjedde dette fanget opp fra en annen vinkel. Litt mer kaos mao
Vi hadde en flott tur været var bra , båndtvangen som er utvidet til 1.10 her i Gjerdrum - er over. Så hundene fikk løpe og kose seg. 

 Her kommer Mynte, Rox og Billy på broen over Myrullfossen.
   Dette er Kito - Q-tips av LeeArmand 12 år og 8 mndr. Mao kullbroren til Qva. Noen år siden sist møte med han, men like trivelig som alltid. Og i kjempeform.
 Kito gutten.
Bare herlig og ha han med på tur.
 Kito gjorde seg "høy&mørk" og prøvde sjekke opp Thelma
Corgi-trio representerte 3 generasjoner, onkel Kito ( bror av Qva ) Blue ( sønn av samme Qva ) og Milly som jo er barnebarn av Qva. Tilslutt fikk man et supert bilder hvor Blue ikke bjeffer.
 Den yngste møter den eldste, 4 mnd Moccavalp Billy var også med turen. Og lurte litt på hvem Kito var, han kjente godt igjen både Mynte og Milly. Men denne karen var litt spennende. Og Kito var tålmodig med "barnet"
Ruine Financière av LeeArmand, Billy etter Mocca og Herman. En veldig kjekk kar.







Anne kom på krykker, tøft gjort.
 Måtte jo ta bilder av mor og sønn,
 Ikke så rent ulike hverandre disse 2
Avslutter med et blinkskudd , Thelma tar en go'bit i lufta

No comments: